Benvinguts al AFA de l'escola Gonçal Comellas
Fes clic al botó Editar per canviar aquest text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Clic aquí
Fes-te soci per accedir als beneficis
No deixis de consultar-nos al nostre apartat de contacte
Clic aquí
Galeria d'imatges
Gaudeix de les imatges de la tota l'escola en la nostra galeria de fotos
Clic aquí
Actualitat
Estiguem comunicats, aquí podràs tenir tota la informació que necessites
Clic aquí
Estraescolars
Coneix les nostres propostes d'activitats extraescolars per a tu fills, aquí podràs saber horaris i preus
Clic aquí
Previous
Next

TALLERS DE JUNY AFA ESCOLA “GONCAL COMELLAS”

QUÈ FAREM?

DILLUNS
TALLER DE RECICLATGE i/o JOCSPRE-ESPORTIUS

DIMARTS
PETIT XEF i/o SORTIDA ALS GRONXADORS

DIMECRES
JOCS D’AIGUA i/o TALLER DE MODELATGE

DIJOUS
TALLER DE CUINA FREDA i/o JOCSMUSICALS

DIVENDRES
JOCSD’AIGUA i/o CIRCUIT DE PROVES

TERMINIS PER FER LA INSCRIPCIÓ:

  • Del 8 al 20 de maig
  • Aquesta inscripció s’ha de deixar a la bústia de l’AFA abans del dia 16 de maig.
  • abans del dia 16 de maig.
  • Entre el 21 i el 24 de maig us enviarem un correu electrònic informant :

-les opcions que han sortit

-l’equip i la programació.

COBRAMENTS:

  • El rebut es girarà la setmana del 21 al 24 de maig, desprès que us confirmem per correu electrònic que ha sortit grup.

IMPORTANT:

  • Lesfamíliesquenosónsòciesdel’AMPAtenenuncàrrecdel20%alpreuestablert.
  • Les tardes de juny: els alumnes que es quedin al Menjador serán recollits per les monitors/res.
  • Les tardes de juny: els alumnes que no es quedin a Menjador entraran pel portal del pati gran de l’escola.
  • Si no hi ha un mínim de 18 participants per a cada tram horari, els tallers no es podrán portar a terme.
  • La devolució de l’import només es retornarà dins dels terminis de la inscripción i per una causa major justificada.

TOTES LES TARDES, DEL 10 AL 21 DE JUNY

TARDA

De15 a17h.

52,00€.

60,00€

SETMANA del 25 al 28 DE JUNY DE 9 a 13h

MATÍ

De9 a 13h.

45,00€.

53,00€

MENJADOR AMB CARMANYOLA

De13 a 15h.

23,00€.

31,00€

TARDA

De 15 a 17h.

23,00€.

31,00€

CURS INTENSIU DE MECANOGRAFIA

Per alumnes de 3r a 6è

 L’AMPA I MECA CENTRE ORGANITZEN

 10 AL 21 DE JUNY HORARI DE 15:00 A 17:00

 

Aprofita les tardes de Juny per assolir un bon coneixement del teclat de l’ordinador, o per acabar el segon nivell i treure’t el certificat homologat.

 

NIVELL 1: Aprenentatge del teclat mitjançant repeticions de les tecles, associació entre dits i tecles, aprenentatge del teclat numèric i pri- meres proves de velocitat.

 

NIVELL 2: Millora de l’escriptura amb el teclat, aprenentatge del teclat numèric amb exercicis específics, proves de velocitat, dictats i escrits en diferents idiomes.

 

INICI: 10 de juny de 2019 a les 15:00 hores. (de dilluns a divendres)

 

PREU: 106,00€ (Matrícula Gratuïta)

 

El curs es realitzarà amb un mínim de 8 alumnes.

INSCRIPCIÓ

DADES PERSONALS DEL/A PARTICIPANT ( per tal que aquesta inscripció sigui vàlida, és obligatori omplir totes les caselles)


OBSERVACIONS MÈDIQUES (en el cas que sigui afirmatiu adjuntar l’informe mèdic).


AUTORITZACIÓNS:


En virtut del què s’estableix la Llei Orgànica 1/82 de la Protecció Civil de l’honor, la intimitat i la pròpia imatge de l’infant,

CLÀUSULA INFORMATIVA - REGLAMENT EUROPEU DE PROTECCIÓ DE DADES

Identificació del Responsable
Us informem que les seves dades personals que ens proporciona són incorporades a un tractament de dades personals denominat CLIENTS-ALUMNES-MENORS el responsable del qual és ANNCON LLEURE I OCI SL amb CIF B17767583 i ASSOCIACIÓ SPORTS15 amb CIF G55224539 i amb domicili a C/ SALVADOR ESPRIU Nº12, 17246 de SANTA CRISTINA D’ARO, GIRONA (ESPANYA). Pot contactar amb el Responsable, bé per telèfon en el número 972835708 o bé mitjançant correu electrònic a info@anncon.es
El nostre Delegat de Protecció de Dades. LOPDMONTOLIU I SERVEIS SL, amb CIF B55261804. El telèfon de contacte és 625459540 i el correu electrònic: info@lopdmontoliu.es
Finalitat. Les dades seran recaptat amb la finalitat de que l’empresa necessita per a la gestió de l’activitat tant administrativa com comercial incloent recollida d’imatges. Així com enviar publicitat dels nostres productes o activitats relacionades amb la nostra empresa.
Termini de Conservació. Una vegada finalitzada la relació contractual, o prestació de serveis el termini de conservació de les dades seran de 6 anys per tal de complir amb les obligacions legals, fiscals i mercantils.
Decisions automatitzades i elaboracions de perfils. No es prenen decisions automatitzades ni es creen perfils.
Base Jurídica del Tractament. Quan el tractament sigui necessari per la satisfacció d’interessos legítims perseguits pel responsable del tractament o per un tercer, s’explicitaran quins són tals interessos. Es considera una bona pràctica incloure un resum de la ponderació de la seva legitimitat davant els interessos i els drets i llibertats fonamentals de l’interessat, quan això contribueixi al principi de transparència. Quan el tractament sigui necessari pel compliment de l’ordenament jurídic intern, caldrà fer-se constar, l’ambigüitat, quina és la norma, amb rang de Llei, que imposi la obligació. Quan la legitimació per la finalitat principal no trobi còmode cap de les bases jurídiques anteriors, caldrà sol·licitar-se el consentiment de l’interessat pel tractament de les seves dades personals. Quan el tractament sigui necessari per la satisfacció d’interessos legítims perseguits pel responsable el tractament o per un tercer, s’explicitaran quins són tals interessos. Es considera una bona pràctica incloure un resum de la ponderació de la seva legitimitat davant els interessos i els deures i llibertats fonamentals de l’interessat, quan això contribueixi al principi de transparència. Finalment, entre les possibilitats de
legitimació pel tractament, el RGPD també inclou la “protecció d’interessos vitals” de l’interessat o d’una altre persona.
Destinataris de cessions. Es preveu destinataris als encarregats del tractament, sempre complint amb l’estricta confidencialitat, demostrat a través d’un contracte de Responsable del Tractament i Encarregat del tractament.
Transferències Internacionals. En principi no es destinaran dades internacionals.
Drets. Drets d’accés, rectificació, supressió (dret a l’oblit), limitació de tractament, portabilitat de les dades, oposició, i a no ser objecte de decisions automatitzades, indicant com assumpte: “Dret Llei Protecció de Dades”, i adjuntant una fotocòpia del seu DNI. Qualsevol persona té dret a obtindré confirmació sobre si estem tractant dades personals que els concerneixin o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries pels fins en que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en el seu cas únicament les conservarem per l’exercici o la defensa de reclamacions. Per motius relacionats amb la situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. El Responsable del fitxer deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
 

Responsable Identitat: MECA CENTRE S.L.U – NIF: B17330127 Direcció postal: C/Barris i Buixó cnt. Picasso s/n Població: Palafrugell C.P: 17200 Província: Girona Telèfon: 972610287 Correu electrònic: mecacentre@mecacentre.com “En nom de l’empresa tractem la informació que ens ha facilitat amb el fi de prestar-li els serveis sol•licitats i realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no es cediran a tercers a menys que existeixi una obligació legal. Vostè té el dret a obtenir confirmació sobre si a MECA CENTRE S.L.U. estem tractant les seves dades personals i per tant, té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol•licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries. “