Benvinguts al AFA de l'escola Gonçal Comellas
Fes clic al botó Editar per canviar aquest text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Clic aquí
Fes-te soci per accedir als beneficis
No deixis de consultar-nos al nostre apartat de contacte
Clic aquí
Galeria d'imatges
Gaudeix de les imatges de la tota l'escola en la nostra galeria de fotos
Clic aquí
Actualitat
Estiguem comunicats, aquí podràs tenir tota la informació que necessites
Clic aquí
Estraescolars
Coneix les nostres propostes d'activitats extraescolars per a tu fills, aquí podràs saber horaris i preus
Clic aquí
Previous
Next

DEL 15 AL 18 D’ABRIL

TALLERS DE SETMANA SANTA

GRUPS: PETITS: P3-P4-P5 y GRANS: 1R a 6È

QUÈ FAREM?

DILLUNS: JOCS MUSICALS I TEATRALS, MAQUILLATGE
DIMARTS:
TALLERS DE RECICLATGE I CIRCUIT DE RODES
DIMECRES: PETIT XEF I SORTIDA ALS GRONXADORS
DIJOUS: JOCS GEGANTS I TANCAMENT


ESPAI DE REALITZACIÓ: MENJADOR DE L’ESCOLA


NO T’HO PERDIS!!!

DATES PER FER LA INSCRIPCIÓ: Del 30 de març al 9 d’abril.

DOCUMENTACIÓ QUE CAL PRESENTAR: La inscripció totalment complimentada. Fotocòpia de la Targeta de la Seguretat Social o Mútua i la pàgina del llibre de vacunes.

(no s’acceptarà cap inscripció fora de termini o bé que no es deixi a la bústia de l’AMPA)

IMPORTANT: Si no hi ha un mínim de 18 participants per tram horari, aquella opció no es podrà portar a terme. La devolució de l’import només es retornarà dins els terminis d’inscripció, o en el cas que no es puguin portar a terme els tallers de Setmana Santa.

El preu del menjador és sense el dinar, s’ha de portar carmanyola.

OPCIONS
HORARI
PREU Soci
PREU NO Soci
MATÍ
9 a 13h.
45€
53€
MENJADOR AMB CARMANYOLA
13 a 15h.
24€
32€
TARDA
15 A 17H
24€
32€
MENJADOR AMB CARMANYOLA: EVENTUALMENTUN DIA
13 A 15H.
7€
9€

DADES PERSONALS DEL/A PARTICIPANT ( per tal que aquesta inscripció sigui vàlida, és obligatori omplir totes les caselles)


OBSERVACIONS MÈDIQUES (en el cas que sigui afirmatiu adjuntar l’informe mèdic).


AUTORITZACIÓNS:


En virtut del què s’estableix la Llei Orgànica 1/82 de la Protecció Civil de l’honor, la intimitat i la pròpia imatge de l’infant,

CLÀUSULA INFORMATIVA - REGLAMENT EUROPEU DE PROTECCIÓ DE DADES

Identificació del Responsable
Us informem que les seves dades personals que ens proporciona són incorporades a un tractament de dades personals denominat CLIENTS-ALUMNES-MENORS el responsable del qual és ANNCON LLEURE I OCI SL amb CIF B17767583 i ASSOCIACIÓ SPORTS15 amb CIF G55224539 i amb domicili a C/ SALVADOR ESPRIU Nº12, 17246 de SANTA CRISTINA D’ARO, GIRONA (ESPANYA). Pot contactar amb el Responsable, bé per telèfon en el número 972835708 o bé mitjançant correu electrònic a info@anncon.es
El nostre Delegat de Protecció de Dades. LOPDMONTOLIU I SERVEIS SL, amb CIF B55261804. El telèfon de contacte és 625459540 i el correu electrònic: info@lopdmontoliu.es
Finalitat. Les dades seran recaptat amb la finalitat de que l’empresa necessita per a la gestió de l’activitat tant administrativa com comercial incloent recollida d’imatges. Així com enviar publicitat dels nostres productes o activitats relacionades amb la nostra empresa.
Termini de Conservació. Una vegada finalitzada la relació contractual, o prestació de serveis el termini de conservació de les dades seran de 6 anys per tal de complir amb les obligacions legals, fiscals i mercantils.
Decisions automatitzades i elaboracions de perfils. No es prenen decisions automatitzades ni es creen perfils.
Base Jurídica del Tractament. Quan el tractament sigui necessari per la satisfacció d’interessos legítims perseguits pel responsable del tractament o per un tercer, s’explicitaran quins són tals interessos. Es considera una bona pràctica incloure un resum de la ponderació de la seva legitimitat davant els interessos i els drets i llibertats fonamentals de l’interessat, quan això contribueixi al principi de transparència. Quan el tractament sigui necessari pel compliment de l’ordenament jurídic intern, caldrà fer-se constar, l’ambigüitat, quina és la norma, amb rang de Llei, que imposi la obligació. Quan la legitimació per la finalitat principal no trobi còmode cap de les bases jurídiques anteriors, caldrà sol·licitar-se el consentiment de l’interessat pel tractament de les seves dades personals. Quan el tractament sigui necessari per la satisfacció d’interessos legítims perseguits pel responsable el tractament o per un tercer, s’explicitaran quins són tals interessos. Es considera una bona pràctica incloure un resum de la ponderació de la seva legitimitat davant els interessos i els deures i llibertats fonamentals de l’interessat, quan això contribueixi al principi de transparència. Finalment, entre les possibilitats de
legitimació pel tractament, el RGPD també inclou la “protecció d’interessos vitals” de l’interessat o d’una altre persona.
Destinataris de cessions. Es preveu destinataris als encarregats del tractament, sempre complint amb l’estricta confidencialitat, demostrat a través d’un contracte de Responsable del Tractament i Encarregat del tractament.
Transferències Internacionals. En principi no es destinaran dades internacionals.
Drets. Drets d’accés, rectificació, supressió (dret a l’oblit), limitació de tractament, portabilitat de les dades, oposició, i a no ser objecte de decisions automatitzades, indicant com assumpte: “Dret Llei Protecció de Dades”, i adjuntant una fotocòpia del seu DNI. Qualsevol persona té dret a obtindré confirmació sobre si estem tractant dades personals que els concerneixin o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries pels fins en que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en el seu cas únicament les conservarem per l’exercici o la defensa de reclamacions. Per motius relacionats amb la situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. El Responsable del fitxer deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.